Reserva la teva taula

festes-blog

Organitzar una festa a Can Tenli

gener 4th, 2018

Tens pensat fer una bona festa aquest 2018? A Can Tenli tenim tots els ingredients perquè sigui un èxit.

El nostre restaurant compta amb espais reservats i polivalents per fer celebracions i reunions de tota mena. Sigui una comunió, un casament o una reunió de feina, a Can Tenli podreu gaudir d’una sala privada preparada segons les vostres necessitats.

També podreu gaudir d’un equip professional que se’n cuidarà de tots els detalls a tenir en compte perquè sigui una jornada inoblidable.

I com no… A Can Tenli us llepareu dels dits amb tots els nostres plats casolans que enamoraran a tots els convidats i faran que us sentiu com a casa.

No ho dubteu, penseu en la música i la decoració que a Can Tenli tenim l’espai que estàveu buscant per la vostra celebració! Si teniu qualsevol dubte, ens podeu trucar al 972 54 40 51, així podrem explicar-vos tots els detalls. Us animeu?