Reserva la teva taula

dia-pare-blog

Activitats per celebrar el Dia del pare

març 19th, 2018

El Dia del Pare ja ha arribat i res millor per celebrar-ho que un bon dinar. Tot i això, us deixem algunes idees que segur que el sorprendran.

El millor per aconseguir que sigui un dia únic és gaudir en família, així que us proposem algunes activitats que podreu fer tots plegats:

  • Passeig per la muntanya: Res millor per desconnectar que fer un passeig en família. Descobrireu racons plens de màgia, i tant petits com grans, ho gaudireu al màxim.
  • Esmorzar de forquilla: Si el vostre dia està ple d’activitats, haureu d’agafar forces, per això, us proposem un esmorzar de forquilla. Segur que al pare li encantarà!
  • Un dia ple de sorpreses: Organitzar un dia ple de sorpreses i treballs manuals fets pels fills serà un detall que el pare atresorarà amb molt amor.
  • Activitats d’aventura: Si el pare és un aventurer, podeu organitzar una sortida plena d’aventures o una activitat que sempre hagi volgut fet.

Quin pla us agrada més? Sigui quin sigui segur que ho passareu genial! I recordeu que a Can Tenli us esperem per conèixer tots els detalls.