Reserva la teva taula

quesos

Curiositats: World Championship Cheese Contest

abril 18th, 2012

Avui, desde Can Tenli us portem una noticia que, si be ja ha passat, no pot deixar indiferent a qualsevol bon gourmet, i és que ja fa uns quans dies que va finalitzar un esdeveniment ben peculiar.

Estem parlan del World Championship Cheese Contest celebrat a Wisconsin (EEUU), un esdeveniment/concurs de formatges a nivell internacional

En aquest concurs podem trobar els millors formatges de tot el món, classificats per categories que faran les delicies de tot amant d’aquest producte tenin l’oportunitat de probar-los en infinitat de cates.

En la categoria absoluta tenim un formatge espanyol en la 16ª posició, el formatge de cabra Maxorata semicurat, procedent de les illes Canàries
Tanmateix, tambè tenim molts d’altres fortmatges d’aprop en primeres posicions en les diferents categories, on podem destacar el formatge Señorio de Castilla, fabricat a León, guanyador de la categoria de formatges d’ovella curats.

Com a curiositat final, el formatge guanyador de la classificació general ha estat subastat per la impresionant quantitat de 9.000.000€, esperem que el comprador l’hagi pogut disfrutar!