Reserva la teva taula

rosas

La llegenda de Sant Jordi

abril 23rd, 2012

Explica la llegenda que en un poble de Catalunya vivia un terrible drac que tenia espantada a tota la població.

Aquell monstre es dedicava a causar destroses per allà on passava, es menjava els remats i atacava a tothom qui s’hi acostava.

El poble va entendre que, la única sol·lució era tenir content al drac i així va decidir que cada dia li oferirien una persona del poble perque fos devorada i així el drac estaria tranquil.

Com es obvi, no hi van haver molts candidats per al sacrifici, així que van decidir que farien un sorteig i que, l’agraciat, seria sense sortida el sopar del drac d’aquell dia.

Tot apunta a que aquella iniciativa va funcionar i que d’aquesta manera van tenir el drac controlat durant una temporada, pero va arribar el dia que el sorteig va tocar a la filla del rei, un jove i bella princesa que, amb determinació va acceptar ressignada la responabilitat.

Es dirigia cap a les afores, direcció la cova del ferotge drac quan, de sobte, va apareixer un noble cavaller sobre un preciós cavall.
El jove cavaller va prometre a la princesa que la salvaria del drac y que lliberaria el seu poble

Després d’una dura batalla, el cavaller va conseguir clavar la seva espasa al drac i aquest, al caure a terra va vesar la seva sang i d’allà on va caure va sorgir un preciós roser ple de roses d’un intens color que el cavaller regalaria a la princesa com a mostra d’amor

Desde llavors la tradició diu que cada 23 d’Abril es regalen precioses roses. A Can Tenli, per a celebrar-ho, preparem un fantàstic sopar romàntic que podeu disfrutar aquest próxim cap de setmana.