Reserva la teva taula

terraza-cantenli-4

Perquè ve de gust menjar a la fresca

maig 18th, 2012

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de menjar en espais oberts, a la fresca.
També de probar coses noves, venen de gust amanides, torrades, plats combinats…

A Can Tenli, encara que molts no ho conegueu tenim un espai especial, un raconet a casa nostre on es pot disfrutar de la fresca i d’un menjar informal amb parella, familia, amics o amb qui et vingui de gust!

La nostre terrasa és l’espai ideal per gaudir d’un espai obert, d’un dinar o sopar fantàstic.
Disposem, a part de la nostre carta habitual, una carta especial de temporada que inclou una selecció de plats per no entaular-se massa com ara Amanides fresques, torrades calentes o amb embotits, plats combinats i hamburgueses i frankfurts que et preparem al teu gust!

Aqui et presentem la nostre carta de la terrasa i esperem que vinguis a probar-ho!