Reserva la teva taula

terraza-cantenli-2

A Can Tenli, a l’estiu obrim tot el dia, cada dia!

agost 16th, 2012

Perquè pogueu disfrutar amb plenitud de la nostre cuina, i no tingueu escusa de no trobar el moment, a Can Tenli i durant el mes d’Agost obrim tota la semana, tan migdia com nit.

Així doncs podràs gaudir de la nostre magnífica i fresca terrasa en un sopar a la llum d’una espelma qualsevol dia de la setmana, o be dinar a les nostres fresques sales un bon plat del nostre deliciós bacallà.

Tanmateix us recomanem la nostre informal carta de terrasa, perfecte per un sopar a la fresca amb parella, els amics o en familia, on trobareu un bon assortit de torrades de pà de pagés amb embotits casolans, amanides de l’hort, plats combinats totalment casolans, truites de tota mena, entrepans d’hamburguesa o frankfurt al gust, així com també tots els plats de la nostre carta tradicional.
Tot amenitzat per una interesant carta de vins y caves fresquets que faran que el sopar sigui inolvidable!

També preparem àpats per a grups i adaptem un menú als teus gustos!

A què esperes?