Reserva la teva taula

Vedella-amb-bolets-1-copia

Vedella amb bolets

setembre 20th, 2012

Si el que voleu es menjar un plat exquisit i de qualitat, avui us recomanem la vedella amb bolets. Un plat típic català que és la delícia de les taules. L’ingredient més important a part dels bolets, és la carn. És molt important que la carn sigui molt tendre i melosa que practicament es desfagi.

Els ingredients que necessitem són:

 • 1kg de carn de vedella tendre
 • 2 cebes blanques
 • 200 ml de tomàquet fregit
 • 1 got de caldo de carn
 • 1 got de vi negre
 • 1 tomàquet petit
 • farigola
 • romaní
 • safrà
 • pebre dolç
 • bolets
 • oli d’oliva

 • La carn ha d’estar tallada en trossos molt prims. Esquitxem la carn amb la farigola i el romaní i després saltegem la carn a una paella amb una mica d’oli d’oliva i la retirem.

  Tallem la ceba a trossos petits i la fregim a foc lent perquè no es cremi amb sal. Quan estigui llesta afegim la carn, li donem unes voltes i li afegim el pebre, el safrà i el tomàquet fregit. Tornem a remoure-ho tot.

  A continuació, incorporem el caldo de carn y també el got de vi negre. Deixem evaporar l’alcohol a foc fort i afegim aigua. Tornem a esperar a que torni a bullir i baixem el foc al mínim i esperem durant una hora, hora i mitja fins que la carn estigui feta i s’hagi reduït la salsa.

  Per últim, afegim els bolets trossejats, deixem uns minuts al foc i ho retirem.

  Aquesta deliciosa recepta la podeu degustar al nostre restaurant! Esperem que us agradi!