Reserva la teva taula

promociofb

Guanyeu un sopar de franc!

gener 11th, 2013

Voleu guanyar un sopar de franc? Durant el mes de gener estem fent una promoció perquè tingueu la oportunitat de participar en el nostre concurs i guanyar una degustació de civet de senglar per a dues persones. Només heu de contestar a les preguntes que us plantegem a la nostra pàgina de Facebook i entre totes aquelles persones que hagin contestat totes les preguntes correctament, es farà una selecció a l’atzar del guanyador. Podeu participar fins el dia 31 d’aquest mes i el dilluns 4 de febrer es durà a terme l’elecció definitiva a partir de random.org de l’afortunat que vindrà a provar el nostre plat de civet de senglar acompanyat de la persona que vulgui. A més, també podran acompanyar aquest deliciós plat de una selecció dels millors embotits de la casa.

El civet de senglar és un plat que s’elabora principalment durant la temporada de caça que es duu a terme durant els primers mesos de l’any. La carn del senglar és rica en proteïnes, aporta menys greixos que la carn de porc convencional i és una mica més dura. Les receptes per fer aquest plat, són infinites ja que la carn es pot acompanyar amb molts ingredients. És un plat que tradiconalment sempre s’ha cuinat a Catalunya i a França.

¡No perdeu aquesta oportunitat i desperteu els vostres paladars amb aquesta magnífica carn!

FEU CLIC I PARTICIPEU!