Reserva la teva taula

Un món culinari peculiar

gener 25th, 2013

El món de la gastronomia i la cuina és un territori ple de normes i receptes que s’han fixat per elaborar bons àpats i plats. Avui dia per la majoria de nosaltres és molt important la bona cuina, i cada vegada més, la gent està interessada per la cuina creativa. Però avui us presentem un fenomen fora de serie, el poeta David Ymbernon. Aquest poeta visual barceloní, destaca per la seva obsessió pel color taronja.Tot fent un cop d’ull al seu web podreu entendre el perquè, ja que casa seva només té color taronges i blancs. Un espai que ell mateix anomena pis-fundació i que fins i tot és visitable per al públic. Allà es poden trobar els objectes taronja que formen part del món d’Ymbernon. Les bombones de butà abunden en el taller de l’artista i les taronges i mandarines, a la seva nevera.

Gairebé totes les seves obres estan vinculades amb a la cuina, però volem destacar la seva poesia visual culinària, on desafia la naturalitat i origen dels aliments que podem trobar a la nostra dieta diària. Amb aquesta obra el poeta ha volgut, d’una forma divertida i curiosa, fer una crítica sobre el luxe i la qualitat que oculten els ingredients que mengem. També s’atreveix a posar en qüestió la manera en que la societat malbarata el menjar. Una forma diferent d’interpretar el món actual, amb un punt sarcàstic i a la vegada crític que us farà queda bocabadats.

Visiteu el seu lloc web