Reserva la teva taula

542801_193134450801814_252943686_n

Croquetes de bacallà

febrer 1st, 2013

Sens cap dubte croquetes són bones acompanyants per tot tipus d’àpats, estan boníssimes i a més, no són difícils de preparar. Com que sabem que us encanten, avui us portem aquesta recepta cassolana de croquetes de bacallà.

Els ingredients que necessitarem són:

4 Cullerades plenes de farina
170 gr de bacallà
1 ceba
All
Julivert
1 litre de llet
Sal
Pebre

Tallem a trossets petits el bacallà sec i el posem en remull durant unes 6 o 8 hores. Un cop hagi passat aquest temps, l’escorrarem bé i apartarem durant una estona. A continuació, posarem una paella amb una mica de oli, i fregirem la ceba pelada i tallada a trossos molt petits conjuntament amb l’all. Un cop tot plegat comenci a tenir un color daurat, afegirem els trossos de bacallà. Ho remenem tot plegat amb una cullera de fusta, i després afegirem el julivert, la farina i una mica de llet calenta per fer que la massa quedi més uniforme.

Per anar acabant, hi afegirem la sal, però no gaire perquè el bacallà és molt salat, i després una mica de pebre. Quan estigui tot cuit, l’apartarem del foc i sense cremar-nos les mans, farem petites boles formant les croquetes que després remullarem en ou batut prèviament i seguidament les passarem per pa ratllat. Finalment, les posarem a fregir a una paella amb oli d’oliva i ja les tindrem llestes per servir.

A Can Tenli podreu gaudir de tot tipus de croquetes, podeu fer un cop d’ull a la nostra carta, esperem que us agradin!

FES UN COP D’ULL A LA NOSTRA CARTA