Reserva la teva taula

truita-de-botifarra-ou

Celebrem el Carnestoltes

febrer 8th, 2013

Per dijous llarder botifarra menjaré, per dijous gras, botifarra fins al nas”.

I així, com cada any per aquestes dates, celebrem l’arribada del Carnaval amb el Dijous Gras. Tal i com mana la tradició, el primer dia del Carnaval, és costum menjar plats que combinen la botifarra i l’ou. Les taules s’omplen de bons tiberis i postres, com la coca de llardons, macarrons amb cansalada, xatós i merengues. Són premis pel paladar abans de que arribi la penitencia de la Quaresma i la prohibició de menjar carn. És per aquesta raó que avui volem celebrar amb tots vosaltres l’arribada de la disbauxa amb una recepta molt especial, la truita de botifarra.

Ingredients que haurem de fer servir:

8 ous
Oli
Sal
4 botifarres d’ou

La seva preparació no té cap secret, primer de tot tallarem la botifarra a rodanxes i les passarem una mica en una paella amb oli per fregir-les una mica. A continuació batarem els ous i afegirem els trossos de botifarra. Per acabar, farem una truita rodona en una paella i llestos!

Esperem que us agradi! Bon profit!