Reserva la teva taula

6854032578_38d8e598bc_z

Fira Artesanal de Maçanet de Cabrenys

març 8th, 2013

El proper dissabte 30 de març, durant tot el dia a la plaça del centre de Maçanet de Cabrenys podreu trobar la Fira d’Artesanies. Podreu veure diferents paradetes amb un munt de productes fets 100% artesanal, productes alimentaris, de decoració, vestimenta, etc. Només us heu d’acostar a fer un cop d’ull i quedareu maravellats per la feina feta per tots els artesans.

L’artesania és un ofici en perill d’extinció, però els seus productes són en molts casos d’una gran qualitat i tenen un valor molt diferent als productes fabricats en cadena. Són productes, la majoria de les vegades fets de forma original, cada un d’ells són únics i diferents, no hi ha dos d’iguals.

Per això des de Can Tenli us recomanem que hi aneu a fer un cop d’ull perquè és 100% recomenable! Disfruteu del cap de setmana passejant pels carrers de Maçanet de Cabrenys!