Reserva la teva taula

browniessantjordi3

Postres de Sant Jordi

abril 19th, 2013

Avui us portem una recepta molt per la Diada de Sant Jordi. Us ensenyarem a preparar uns brownies molt originals en forma de rosa, que vam trobar al blog d’una noia experta en postres, podeu consultar el seu blogspot Menjar i Gaudir, on trobarem receptes molt originals. La recepta que us proposem per fer és molt fàcil i ràpida de fer. Els ingredients que necessitarem seran:

Brownie:
6 cullerades soperes de civada
3 cullerades soperes de blat
2 cullerades soperes de cacau en pols sense sucre
1 cullerada sopera de llet en pols desnatada
1 cullerada sopera de maizena
1 cullerada sopera edulcorant líquid
1 cullerada sopera de formatge philadelphia
3 clares
un polsim de sal

Cobertura:
3 cullerades soperes de formatge philadelphia
2 cullerades soperes de edulcorant en pols
colorant alimentari color rosa
1 cullerada petita aroma de rosa

Per a la seva preparació començarem barrejant els ingredients secs: segó el cacau, la llet en pols, maizena, la sal i el llevat. A continuació posarem les clares dels ous, el formatge i l’edulcorant. Ho remanarem tot fins que quedi una massa homogènia. Després posarem la massa en petits motlles de silicona per fer els brownies.

Un cop els tinguem tots col·locats al motlles , els posarem a coure al microones al 60% de potència durant un 4 minuts. Un cop veiem que estan fets, els desmotllarem i els deixarem refredar.

Mentre, barrejarem tots els ingredients per a la cobertura i un cop els tinguem ben barrejats, posarem la cobertura a una màniga pastissera amb boquilla estrellada si pot ser, i farem sobre els brownies una forma de rosa.

Esperem que us agradi aquesta original recepta! Passeu una bona diada de Sant Jordi!

*Fotografia: Menjar i Gaudir Blogspot