Reserva la teva taula

castell_san_fernando__carpa-5947

Visites guiades gratuïtes al Castell de Sant Ferran

abril 26th, 2013

Preneu nota empordanencs! El proper divendres 3 de maig, coincidint amb la celebració de la festivitat de la Santa Creu, es durà a terme una jornada de portes obertes al Castell de Sant Ferran de Figueres, i tindreu l’oportunitat de fer una visita guiada totalment gratuïta per l’interior de la fortalesa.

El Castell de Sant Ferran és la major fortalesa europea del segle XVIII i el monument més gran de Catalunya. Va ser construït l’any 1751 a càrrec del rei Ferran VI a causa de la necessitat de disposar d’una fortalesa militar per protegir el territori de les freqüents entrades de tropes franceses.

Des de l’any de la seva construcció ha servit de fortalesa militar, però després de la postguerra va passar a allotjar una presó militar fins el 1991. Més de 10 anys després, al 2003 l’Ajuntament de Figueres juntament amb el Govern de la Generalitat de Catalunya, van sol·licitar al Ministerio de Defensa la cessió del consorci del castell per el seu valor cultural.

Les visites al castell es faran en grups en quatre sortides a les 11:00h, a les 12:00h, 13:00h i 16:00h de la tarda. Per fer les reserves truqueu al telèfon 972 50 60 94.