Reserva la teva taula

salsa_pimienta_verde

Salsa de pebre verd

maig 6th, 2013

El pebre pot ser un dels ingredients oblidats de la cuina en moltes ocasions, però no hem de menystenir les seves gran qualitats que poden enriquir tots els nostres plats. Per començar, desperta les papil·les gustatives, per tan, notarem més intensament el sabor del menjar. Al ser picant, és una espècia aperitiva i digestiva i a més és carminativa, que afavoreix l’eliminació de gasos. També és un antioxidant molt potent, ajuda a disminuir el colesterol i al ser vasoconstrictor agilita la circulació de la sang. Encara us falten motius per posar una mica de pebre als vostres plats?

Avui us ensenyem a fer una recepta en la que el pebre verd és l’ingredient principal, la salsa de pebre verd.

Per a la seva elaboració necessitarem els següents ingredients:
– 20 grams de farina de blat de moro
– aigua freda
– pebre verd
– crema de llet
– 225 ml de brou de vedella
– whisky
– mantega

Primer afegirem aigua freda a un bol on tenim la farina de blat , ho remanem i ho posem en una salsera. A continuació, daurem la mantega en una paella, després hi fregim el pebre verd i afegim una mica de whisky i ho flamegem. Un cop estigui cremat l’alcohol, hi afegim el brou de vedella, una mica de sal, una mica de crema de llet i la farina que hem barrejat amb l’aigua anteriorment.

La salsa ja estarà llesta per servir, només caldrà acompanyar-la amb un entrecot, o una peça peix o com més us agradi. Bon profit!