Reserva la teva taula

Recetas-con-manzanas

Dues pomes al dia

maig 17th, 2013

Científics de la Universitat Estatal de Florida van descobrir a través d’un estudi nutricional, que menjar 2 pomes al dia, protegeixen les dones (especialment a les que ja van passar la menopausa) de tenir malalties cardíovascular.

Les pomes fan que els nivells de colesterol baixin. EL més interessant d’aquest estudi és que en la majoria dels cassos, els participants de l’estudi que ingerien 2 pomes al dia, al cap de sis mesos van veure reduit considerablement el seu nivell de colesterol en sang de fins a un 25%. i

Són baixes en calories i riques en fibra, una poma mitjana conté entre 70 i 100 calories; aquesta composició ens ajuda a mantenir un pes saludable i a regularitzar les deposicions. Menjar una poma abans dels àpats té un efecte preventiu del reflux gàstric. I per una altra part, els flavonoides que contenen tenen efectes preventius sobre el càncer i poden reduir el risc de càncer de còlon, de càncer de pròstata i de càncer de pulmó.

A més, contenen fitonutrients, que ens protegeixen el cervell de malalties neurodegeneratives, com l’Alzheimer i el Parkinson. Investigadors de la Universitat de Cornell defensen que la quercetina que contenen les pomes protegeix les cèl · lules cerebrals de trastorns neurodegeneratius com l’Alzheimer.

I ara que ve l’estiu també heu de saber que ajuden a aprimar-se, així que si voleu començar l'”operació bikini” podeu mejar moltes pomes. Mengeu dues pomes al dia i tindreu una salut de ferro!