Reserva la teva taula

albercoc_can_tenli

L’albercoc, un protector solar natural!

juny 28th, 2013

L’albercoc és una fruita d’estiu atractiva, de to ataronjat i tacte vellutat. A més, és molt sabrosa, dolça i nutritiva! Un dels seus principals efectes sobre l’organisme és la seva propietat dermoprotectora.

L’albercoc conté una quantitat molt elevada d’aigua, comparat amb altres fruites, ja que aquest element suposa el 90% de la seva composició. És fantàstic, doncs, per prendre a l’estiu i hidratar-se després d’estar unes hores al sol. També és molt adient per afavorir el trànsit intestinal ara que s’acosta l’època de viatges i canvis corporals: l’albercoc té molta fibra!

Però el que més ens interessa ara que el sol comença a apretar són les seves propietats dermoprotectores. L’albercoc, de tots els nutrients que ens aporta, destaca per la quantitat de Vitamina A que conté en nivells molt elevats en forma de betacarotè. Tres albercocs madurs contenen la meitat de la dosi diària recomanada de Vitamina A, essencial pel bon estat de la pell, els cabells, els ossos i amb grans propietats antioxidants!

No dubteu en afegir uns quants albercocs a la vostra bossa de la platja 😉