Reserva la teva taula

gazpacho1

Gaudeix dels beneficis del gaspatxo!

juliol 17th, 2013

El gaspatxo és un dels plats mediterranis més reconeguts a nivell mundial i més de ser tan propi de la cultura gastronòmica, és un gran aliat de la salut, refrescant i saborós, ideal per gaudir a l’estiu.

El gaspatxo permet combinar vegetals, fruites i greixos de bona qualitat amb aigua, donant origen a una excel · lent preparació fresca, plena de vitamines, minerals, fibra i volum amb no moltes calories, però abundants nutrients beneficiosos per a la salut. És una opció vàlida per a gaudir a l’estiu i calmar el nostre apetit de manera saludable. Fins i tot, pot ser una veritable ajuda per perdre pes, ja que el seu gran volum aporta sacietat i contribueix a reduir la ingesta d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

A més, en tenir la fibra pròpia de les fruites i verdures que s’inclouen en aquest i les vitamines i minerals, constitueix un plat ideal per prevenir la constipació que el canvi d’hàbits pot produir l’estiu. Així mateix, ens hidrata i ajuda a mantenir la temperatura corporal, un dels principals cures que hem de tenir en aquesta època de l’any.

D’altra banda, la vitamina C del pebrot, els licopens del tomàquet i la vitamina A, ens protegeixen davant els raigs solars per lluir un bronzejat saludable i prevenir l’envelliment prematur de la pell, així com cuidar la vista del sol.

Sens dubte, el gaspatxo és una perfecta combinació de nutrients per gaudir a l’estiu sense descuidar la salut.