Reserva la teva taula

chocolate-coconut-ice-cream-TK

Menja gelats, seràs més feliç

juliol 26th, 2013

Els gelats, els salvadors dels dies calorosos d’estiu i postre predilecte d’infants. Moltes persones l’asocien amb el bon temps, l’estiu i fins i tot com a un postre que pot engreixar o que simplement és per a nens.

No obstant el gelat té molt beneficis i és molt saludable menjar-ne durant qualsevol época de l’any. Per començar al contrari del que es pot arribar a pensar, el gelat no engreixa ni perjudica la gola, un estudi ha demostrat que el gelat ajuda a treure’s els kilos de més i forteleix la massa osea i ajuda a controlar la tensió arterial.

També són una font important de vitamina B, calci i proteïnes, gràcies a la seva aportació de la llet i el iogurt (en el cas que no siguin de gel). Per un altre costat, els gelats contenen triptòfan, un aminoàcid que ens calma i redueix la agresivitat, ajudant a la segregació de serotonina (la hormona del benestar).

Així que ja sabeu, a menjar gelats durant tot l’any!