Reserva la teva taula

kayak-empuriabrava

Activitats d’aventura a l’Alt Empordà

agost 2nd, 2013

Molt aprop de Maçanet de Cabrenys trobem el pantà de Boadella, un lloc ideal per practicar activitats a l’aire lliure, ja que està situat en una de les zones més verges de l’Alt Empordà.

Una de les activitats que s’estilen més al pantà és el piragüisme i el kayac gràcies a la traquil·litat de les seves aigües. Un activitat d’aventura que poden practicar grans i petits sempre amb la supervisió d’un monitor experimentat. A la bora del pantà es lloguen kayaks autobuidables individuals, de dos o tres persones.

Aquesta activitat no requereix d’una gran condició física només cal entendre com funciona la técnica per fer una correcta maniobra amb el rem i coordinar el moviment per moure’s correctament per les aigües del pantà.

Una de les excursions més interessants és en direcció a Sant Llorenç de la Muga, seguint el curs del Riu Muga, en el que es poden veure les ruïnes del poble antic, que va quedar sota l’aigua de l’embassament, enmig d’una absoluta tranquilitat. Un altra excursió és en direcció cap al Riu Arnera, a la dreta de l’embassament, en direcció al balnerai de la Central.

Animeu-vos a gaudir de l’aventura i de la natura ara amb el bon temps!