Reserva la teva taula

les-salines

Excursió al santuari de Les Salines

agost 14th, 2013

Maçanet de Cabrenys esta envoltat de paissatges magnífics i rutes molt interessants per fer petites sortides. Avui us recomanem la pujada al Santuari de les Salines on s’hi pot accedir a partir del GR-11. Aquest itinerari enllaça dos dels senders de Gran Recorregut més importants, el Gr-11 i el seu homòleg francès el GR-10, que uneixen el Mar Mediterrani amb l’Atlàntic, des del País Basc fins a Catalunya.

El tram que avui us proposem és d’uns 13 quilómetres de distancia aproximadament i d’una dificultat tècnina molt baxia, el desnivell és poc pronunciat així que no cal que tingueu molt bona condició física, es pot arribar a fer acompanyats per nens petits i en familia. La sortida del recorregut es fa des del mateix poble i té una durada d’unes cuatre hores.

Distancia (anada i tornada) 13 Km.
Tiempo aproximado 4 hores
Alçada mínima 366 m.
Alçada màxima 1.278 m.
Desnivell acumulat 876 m.

Esperem que ho gaudiu! I us proposem que, després de fer el recorregut, vingueu a dinar amb nosaltres!