Reserva la teva taula

cartell-fumada-de-pipa

Menú especial 1a Fumada de Pipa de Maçanet de Cabrenys

agost 26th, 2013

Maçanet de Cabrenys va acollir durant molts anys la fàbrica de pipes Salvatella. Actualment, Segimon Baulenas, extreballador de l’empresa, continua fabricant-ne de manera artesanal i ha impulsat, juntament amb Josep Samitier, la primera fumada de pipa de Maçanet de Cabrenys, que pretén posar en valor tot aquest llegat del poble.

La festa serà el proper dissabte 7 de setembre i començarà a les 11h a l’Oficina de Turisme amb una exposició de pipes i una mostra de l’elaboració de la pipa. A les 12,30h hi haurà un col.loqui sobre l’art d’elaborar i fumar en pipa a càrrec del President de la Federació Espanyola de Pipa Clubs, el senyor Antoni Pascual. I a la tarda, a les 16h es celebrarà una fumada lenta i un lliurament de trofeus a l’Oficina de Turisme, de nou.

En motiu d’aquest esdeveniment, Can Tenli oferirà un menú especial i un obsequi a tots els que vinguin a dinar amb nosaltres! Us esperem!

Entrants
Amanida Mar i Muntanya
Melò amb pernil
Assortit de torrades

Segons
Bacallà
Mandonguilles
Galtes de porc

Postres
Pastís de formatge
Coca de poma
Gelat

Pa, aigua, vi i cafè

Preu:25€ (IVA inclòs)