Reserva la teva taula

sant-llorenc-de-la-muga-can-tenli

Excursió a Sant Llorenç de la Muga

octubre 18th, 2013

Passat el Pantà de Boadella, trobem Sabt llorenç de la Muga! Avui us proposem que us hi acosteu per fer una petita excursió que va des de l’ermita de Sant Antoni i fins a la sínia (uns 800 metres). És un passeig agradable i apte per a cadires de rodes.

ITINERARI:
Comencem des de darrera l’església de Sant Llorenç, cal seguir el curs del riu aigües amunt pel carrer dels Horts fins el pont de ferro.

Després, travessem el pont de ferro i seguim el corriol amb 230 escalons que ens porta a la Torre dels Moros. Darrera de la torre prenem la pista asfaltada que baixa a l’ermita i el Pont de Sant Antoni. Travessem el pont i seguim caminant per davant l’ermita, a través del Passeig de Sant Antoni, per sobre el canal de rec.

Finalment, arribem al Parc d’en Pep on hi trobem la Sínia i seguim per el Portal de Dalt fins al punt d’inici.

FITXA TÈCNICA:
Dificultat: Fàcil
Distància: 3,5 km
Desnivell: 116 m
Temps aprox: 45 minuts
Senyalitzat: No