Reserva la teva taula

nucli-ctl

Descobreix el nucli antic de Maçanet de Cabrenys

setembre 29th, 2016

El casc antic de Maçanet de Cabrenys està format pel nucli original emmurallat, que va ser l’origen de la vila. Destaquem la plaça del Castell, les restes de la muralla, la Barra de Roldan, la presó medieval i l’entrant de carrers i carrerons.

Dins el nucli original podem destacar l’església de Sant Martí i la Societat La Pau.
Et pots dirigir a l’Oficina de Turisme de Maçanet de Cabrenys per descobrir tots els recorreguts de la vila i gaudir d’un dia ple de novetats i historia.

Per agafar forces, esteu convidats a venir al nostre restaurant, reserva la teva taula al 972 54 40 51 o per internet omplint el següent formulari i tasta l’especialitat de la casa, el bacallà cuinat a l’estil de l’avia Maria, cuina empordanesa, que no et deixarà indiferent!