Reserva la teva taula

entrada-blog-btt

Ruta BTT: Els Bosquets

gener 19th, 2017

Amants de les rutes de BTT? Us proposem una ruta per gaudir d’una fantàstica excursió. De recorregut fàcil i planer pels voltants del poble, rodejats de prats i camins que ens obren les portes a un pla fantàstic de cap de setmana.

Us deixem les dades de la ruta perquè pogueu planificar-la de la millor manera. I com sempre, acabar el dia amb un bon àpat a Can Tenli, on us esperarà un plat a taula deliciós!

Distància recorreguda: 4,25 quilòmetres
Altitud mín.: 342 metres, màx.: 401 metres.
Desnivell acum. pujant: 79 metres, baixant: 79 metres.
Grau de dificultat: Fàcil.
Finalitza al punt de partida (circular): Sí.
Itinerari: La sortida és pel carrer de les Valls, seguint l’antiga muralla de Maçanet. Un cop fora del poble es recorre l’entramat de camins del bosquet i els esplèndids prats del mas Mas. Es volta per la Closa, la font d’en Coll i es torna al punt d’acollida.