Reserva la teva taula

ruta-fronterera-btt

Ruta BTT: Creuem la frontera?

febrer 2nd, 2017

A Can Tenli us proposem un gran repte; una ruta amb BTT de gairebé 44 kilòmetres. T’hi atreveixes?

Una ruta de frontera de l’Alt Empordà a Vallespir des d’un punt d’inici, Maçanet de Cabrenys. Abans de donar-vos indicacions us recomanem tenir en compte els següents aspectes de la ruta:

1. Ruta 100% ciclable en teoria. Just abans del Coll de Perilló hi trobareu un tram de corriol que recomanem evitar fer amb bicileta si és humit.

2. Eviteu fer aquesta ruta en dies de tramuntana.

Començem la sortida! Des de Maçanet de Cabrenys sortim direcció al veïnat d’Oliveda per asfalt, comencem a pujar per la pista passant per la Collada dels Gessos – Has vist les magnífiques vistes que es veuen des del Canigó?– seguim pujant fins trobar una plana i baixem fins el Coll dels Horts on trobarem la carretera.

Passem pel pont del Riumajor (ja ens trobem a Vallespir) i seguim fins a Costoja. Ens trobarem amb diverses fites frontereres, la 545 i la 546 fins a descantar-nos avall cap a la Riera del Terme i ens enfilem fins el Coll de la Dona Morta.

Tornem al Coll de Perilló i baixem força avall. Important! Ens desviem de la pista principal i pujem. Finalment baixarem i farem un petit tram fins a trobar-nos el corriol.