Reserva la teva taula

excursio-gorga-dones

Refresca’t a la gorga de les Dones

maig 31st, 2017

Molts són els encants que envolten Maçanet de Cabrenys. Hi ha rutes adients per a totes les estacions de l’any i la que us proposem avui té el toc refrescant que et farà falta per a aguantar les altes temperatures que comencen a arribar.

La gorga de les Dones és la més coneguda per excel·lència ja s’hi pot accedir amb cotxe i ofereix un territori pla. Per iniciativa popular, aquesta Al cim de la gorga hi ha una roca en forma de banc que sembla feta ben bé expressament per a descasar-hi o utilitzar-lo com a trampolí, la part més fonda fa fins a 2 metres i mig!

La gorga fa 30 metres de llarg aproximadament i 12 d’ample. L’Ajuntament de Maánet de Cabrenys l’acondiciona cada any ja que els mesos de juliol i agost s’omple sempre de gent.

Itinerari

Des de l’AP-7 de Barcelona a França s’ha de sortir per la sortida de Figueres nº3 i seguir per la NII, seguidament per la GI502 i finalment per la GI503.
A l’encreuament, girar en direcció Oliveda i seguir per aquest camí fins a arribar a la piscina natural.