Reserva la teva taula

panta-boadella-blog

Volta al Pantà de Boadella amb BTT

juliol 6th, 2017

Si t’agrada l’esport i en especial el ciclisme, no et pots perdre aquesta interssant ruta de BTT des de Maçanet de Cabrenys fins el preciós Pantà de Boadella.

Un track circular de 34 km i 699 metres de desnivell acomulats, que transcorren per bonics racons de la zona. Descubrirem l’històric poble de Sant Llorenç de la Muga, gaudirem d’unes majestuoses vistes des dels penya-segats de la Muga i ens refrescarem a les blaves aigües del Pantà de Boadella. Una ruta que es recomana començar-la de bon matí per evitar l’intensa calor de l’estiu.

Sortirem des del càmping de Maçanet de Cabrenys direcció Sant Llorenç de la Muga, un primer tram irregular amb constants pujades i baixes passant per senders i pistes forestals. Una vegada a Sant Llorenç de la Magua agafarem un dels camins de la Muga i vorejarem el pantà. Aquest tram és exigent, amb una forta pujada fins arribar a dalt de la presa on ens esperen unes vistes espectaculars.

Al pantà podrem fer-nos una remullada a les zones habilitades abans de tornar cap a Maçanet de Cabrenys on ens espera una última parada al restaurant Can Tenli.

Dificultat: mitja-baixa tot i que és llarga.

Pots veure el track aquí