Reserva la teva taula

blog-castanya

Fira de la Castanya 2017

octubre 31st, 2017

Ja la tenim aquí! No podem estar més emocionats al sentir que la Fira de la Castanya ja ha arribat.

La Fira de la Castanya de Maçanet de Cabrenys tindrà lloc del 5 al 19 de Novembre i es faran diverses jornades gastronòmiques per gaudir d’aquesta època com mai. Com sempre aquestes jornades tindran la finalitat de desenvolupar un seguit d’activitats per a tota la família que agrupin cultura, natura i el producte estrella, les castanyes de Maçanet de Cabrenys.

Aquesta fira s’ha convertit en un esdeveniment únic per connectar amb la natura, gaudir dels paisatges tardorals i conèixer tots els detalls sobre les castanyes de la zona. També es podrà gaudir de passejades plenes de castanyers i de menús elaborats amb castanyes.

Durant aquests dies es realizaran diverses activitats, com per exemple, la creació de clauers amb fusta de castanyer, cistells o tallers amb fang. Maçanet de Cabrenys obre les portes de la Fira de la Castanya volent convertir-se en una oportunitat excepcional per gaudir d’activitats lúdiques i culturals per tota la família, productes de la terra i un munt d’activitats sorprenents que construiran una increïble jornada.

Des de Can Tenli t’animem a fer un volt i descobrir el meravellós paisatge que ens deixen els castanyers. Nosaltres no ens ho perdrem!