Reserva la teva taula

blog-festamajor-cantenli

Festa Major d’Hivern de Maçanet de Cabrenys

novembre 7th, 2017

Si teniu ganes de festa, no us podeu perdre la Festa Major d’Hivern de Maçanet de Cabrenys! Comença el divendres 10 de novembre i dura fins al dilluns 13 així que teniu 4 dies per gaudir com mai.

Aquesta Festa Major arranca motors el divendres a les 21:30h amb el Maçabars. El punt d’inici per recórrer Maçanet de Cabrenys de bar en bar és Can Tenli i no podem estar més emocionats. L’activitat consisteix en anar de bar en bar amb qui tu més vulguis, brindar junts i gaudir de l’ambient de Festa Major que tant ens agrada a Can Tenli.

La programació del dissabte ens diu que es podrà gaudir de diverses activitats com la Pedalada Popular a les 10h, el partit de futbol “Solters contra Casats” a les 16h i finalment, una mica de ball a partir de mitjanit.

Aquest dissabte ve seguit d’un diumenge ben replet de Sardanes a les 13h i a les 17h, un aperitiu popular a les 12h i un concert a les 19h.

Finalment i per acabar la Festa Major amb bon peu podreu gaudir d’un cinema familiar amb una pel·lícula infantil i crispetes per a tothom el dilluns a les 16:30h.

Un animeu? A Can Tenli ja preparem un munt de plats per a que agafeu forces i que res us aturi de gaudir d’aquesta festa. Reserva al 972 54 40 51 i no et quedis sense taula!