Reserva la teva taula

piremporda-cantenli

Pirempordà 2017

novembre 10th, 2017

La Pirempordà es presenta com una oportunitat increïble de gaudir de l’esport d’aventura, la muntanya, la cultura i el producte alimentari amb denominació d’origen.

Maçanet de Cabrenys és el punt geogràfic escollit per aquesta fira, per així gaudir de les sinergies de la zona i crear un espai per a professionals i consumidors d’ambdues bandes del Pirineu: la Catalunya Nord i l’Empordà.

La Fira ofereix una gran varietat d’activitat pensades per aglutinar la cultura, la gastronomia i l’esport en un cap de setmana.

Si voleu gaudir de la fira en família hi trobareu una experiència en esports d’aventura feta a mida pels més petits. En ella podran gaudir d’una gran tirolina, un pont penjat, passadissos i, fins i tot, un rockòdrom.

I mentre que els petits gaudeixen podeu visitar el mercat d’artesania, la mostra de productes de D.O Empordà i del Languedoc-Roussillion, així com també de l’espai d’Stands dedicat a les empreses del sector.

Així que ja sabeu, si voleu gaudir d’un cap de setmana ple d’experiències veniu a Maçanet de Cabrenys i de pas, feu-nos una visita a Can Tenli, on podreu gaudir d’una cuina tradicional i casolana. T’apuntes? T’esperem!